Så vacker så det gör ont!

collage

Idag hade jag planerat en fotografering med en manlig modell. Igår kväll hörde han av sig å berätta att han hade fått magsjuka stackarn. Jag va ju hemskt sugen på att plåta så jag satt å leta lite efter en annan modell och helt plötsligt ploppade den här fagra varelsen upp. Jag bestämde mig för att höra om hon var intresserad av en liten spontan plåtning idag och som tur var så var hon det! Ingen kunde ju bli gladare än jag!

6 comments

  1. Hej Jenny.
    Vilka foton du tar, dom är sjukt bra jag blir väldigt inspirerad av dina bilder.

    Ha det gott i vårsolen.

    Kram
    /Patrik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>