HEMSIDAN LIVE

Då så – då är min hemsida äntligen live! Åh så härligt – det e lite småfix med fellänkningar å grejer kvar. Nu ska det vara enklare å se hemsidan i mobilen. Skönt… Känns som jag e sist i hela världen på att få till det. Håller tummarna för att sajten inte tar ett jättedyk på google i det närmsta.

 
Ett stort tack till grabbarna på Teveo som hjälpt mig med detta projekt! Jonathan, Marijan och Robin!!!

46 comments

 1. Riktigt snyggt, både form och innehåll. Vad kan jag säga, du är en fantastiskt bra fotograf med öga för det unika uttrycket och applåd till formgivarna de har verkligen gjort en sida som passar dig!

 2. precis som du skrev, nu är det lättare att titta på dina otroligt fina bilder även i telefonen. Du är en grym fotograf som alltid är rolig att fota med. Keep up the good work!

 3. Brilliant images Jenny and the website looks Amazing ..and easy to navigate! Well done!!
  Will be fun to see what you come up with next!
  Best regards,
  A

 4. Snyggt Jenny!
  Gillar den rena stilen och det är lätt att bläddra sig fram bland bilderna.
  Ser fram emot när du fyller på med fler fantastiska foton!

 5. Härligt Jenny! Helt rätt att satsa på en ny fräsch hemsida – även om det kan vara motigt! Resultatet är riktigt fint och lyfter fram ditt arbete mycket mycket bättre än den gamla. Roligt!

 6. Supersnygg! Mycket lättare att få en överblick på allt. Gillar även hur snyggt och enkelt det presenteras samt de små noteringarna från dig, gör det väldigt träffande och personligt!

 7. Jag ställer mig i raden av beundrare. Du vet väl att du är beundransvärd för att du är du? Det är det som är så hiskeligt coolt med dig. Du är du och man vet vad man får. Låt din nya sida spridas i vinden och ge dig jobb, jobb, jobb så att du kan fortsätta att glänsa!

 8. Jenny!
  Du har sån känsla för dina modeller och brudparen bara strålar, inte bara av kärlek för varandra. Du är bara sååååå bra!!!!
  Lycka till / Anna Hult

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *