Så otroligt trött

Idag har jag varit så hemskt trött. 10 timmars plåtningar är nog en värre påfrestning för kroppen än man kan tro – har legat som en sill på soffan hela dagen och inte orkat göra nånting. Jo jag har faktiskt färgat mitt hår…. fast Robban säger att jag missa en fläck bak på huvet så jag e nog snygg kan ja tänka. Igår var det i alla fall en kompis bröllop och jag hoppas att bilderna blev bra – har inte hunnit titta på det ännu – 53 gig blev det… phew det e en del det. Mattias och Karin hade tema rosa och vi bestämde oss för att ha en “photobooth” på mottagningen – här kan ni se hur uppställningen såg ut: http://twitpic.com/7arhg
Follow Fotograf Jenny Blad

1 comment

  1. Mm, 10 timmar det är mycket det!Inte konstigt att du är trött.
    Men 53 gig – nu får du väl ge dig…..det kommer ju ta en hel arbetsvecka att bara sortera igenom….pust.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.