Fotograf Jenny Blad – TLD

65 / 100

Fotograf Jenny Blad snart på en blog nära dig….

Åh vad kul – nu är den nya bloggen Those lovely days ute som mina fina vänner Linnea (the wild rose) och Isabelle (2brides)  och en skribent som heter Josefine har dragit igång. Där kommer ni få se en å annan bild från mig framöver från mina å Linneas samarbeten. Jag önskar dom all lycka till med deras nya satsning. Det kommer satsas på hög kvalitet vilket jag är säker på att det kommer att bli! Spana in dom på THOSE LOVELY DAYS

Det bjuds på blommor – modeller – dukningar men framförallt vacker fotografi… jo jag vet jag är partisk när det handlar om den biten….. Jag tror också vi kan förvänta oss mycket analog fotografi då Isabelle från 2brides har en stor förkärlek för det och fotar uteslutande analogt idag. En del från fotograf jenny blad kan ni nog också vänta er i den analoga andan… Det är ju trots allt så himla vackert.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *