45 år – really???

_mg_9906
I lördags efter mitt bröllop i Varberg så åkte jag i ilfart upp till Gbg igen för att möta dennna man och min man i studion för en plåtning. Jag vill bara påpeka att ensamna män fotar jag endast om min man är med på plåtningen. Han är väldigt svårövertalad tyvärr så det är sällan jag gör sådana här plåtningar! Kul i alla fall när det väl blir av!

5 comments

 1. Oj! Nästan lika snygg som jag. 😛
  Fast jag är långt ifrån så snyggt ljussatt, och kanske inte lika muskulös.
  Men varför står han med tummen innanför kalsonglinningen? Det har jag aldig känt nåt behov av.

 2. snygga bilder, men oj, min man är bara med när jag behöver en assistent. Oftast gillar jag att vara ensam med modellern för att komma in en sort konstnärlig känsla…det går bara när man inte har massa med folk omkring. Men åt andra sidan krävs det väldigt ofta en assistent och då är min sambo helt och hållet den bästa!
  Fint med att fota män!! Skick gärna några till mig, om du känner några vältränade. Behöver till mina projekt.
  Ciao ciao
  Cornelia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *