A tale of Jealousy

79 / 100

A TALE OF JEALOUSY

Det senaste har jag känt mig väldigt inspirerad. Har några sköna samarbeten med designers och det får mig att verkligen älska fotografi. Wendy Wheiman Leong är en av de designers som jag samarbetar med och vid detta tillfälle så bollade vi idéer om en plåtning i renässanstema. Det blev ett svartsjukedrama – på nåt sätt kläckte jag idén om att ställa ut en säng i skogen och bygga plåtningen runt den. Sagt och gjort – jag började spana på blocket efter nåt som skulle passa. Hittade en och plåtningen började ta form. Det är alltid lite nervöst när projekten växer på det här sättet. Från en tanke till en uppbyggd sagovärld ute i skogen med allt vad transporter modeller makeupartister assistenter väderförhållanden och allt runtomkring som det innebär.

Wendy Wheiman Leong

Medans vi höll på å rodda där uppe i skogen så sa jag på skoj – nu saknas det bara en häst. (jag tror det var så det gick till i alla fall) Wendy tyckte att det hade vart magiskt… Några sekunder senare var jag påväg ner på åkern och letade efter hästtjejer. Hittade några som hjälpte oss med en vit vacker häst som jag plåtat en gång tidigare som heter Robin. Robin är ingen lättskrämd häst som hästar kan vara utan var bara nyfiken på allt knasigt däruppe i skogen. En liten stund hade han lust å vara med – sen blev det tråkigt och Matilda som var med och assisterade honom tog ner honom i hagen igen. Tack supersnälla Jeanette som litade på oss och lånade ut Robin till oss.

A TALE OF JEALOUSY

JEALOUSY

Wendy Wheiman LeongA tale of Jealousy

A tale of Jealousy

A tale of Jealousy

A tale of Jealousy

A tale of Jealousy

A tale of JealousyA tale of JealousyTack till mitt underbara crew som var med och gjorde denna plåtning möjlig. Ett särskilt tack vill jag rikta till min familj som ställer upp och hjälper till med mina knasiga idéer. Tack fina pappa för att du ställde upp och körde grävmaskin med sängen på upp i skogen. Ett stort tack till Daniel som körde säng fram och tillbaka och hjälpte till hela dagen!

Design & styling: Wendy Wheiman Leong

Makeup: Tanja Behram

Modeller: NMG models

Assistenter: Daniel Kalucki, Matilda Wåglund & pappa Tage

Fotograf Jenny Blad

11 comments

  1. Åh, vad häftigt det blev med sängen! Och hästen var lite pricken över i:et, måste jag säga 🙂 Fast nu väntar jag mest på våra bilder såklart, haha! 😉

  2. Åh, vad häftigt det blev med sängen! Och hästen blev lite pricken över i:et måste jag säga 🙂 Fast nu ser jag mest fram emot våra bilder såklart, haha! 😉

  3. Väldigt kreativt, drömskt och fint och spännande redigering! Jag blir bara så nyfiken 😉 gör du dig allt det här “besväret” bara på kul, eller är det för något uppdrag?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *