Åhhh så fin du blev VIGGO!

68 / 100

VIGGOVIGGO

Idag fick jag ett halsband på posten som jag beställt till Viggo. Det är ett halsband gjort på bernsten – ska tydligen funka mot hemska fästingar. Det återstår att se – men han blev ju väääldigt fin i det i alla fall. Tror dock att jag säkert kan säga att Viggo inte är helt bekväm framför linsen! Synd – han som e så snygg med sina isblå/bruna ögon!

Fotograf Jenny Blad

4 comments

  1. han ar an av de sotaste hundarna jag har sett. de underbara ogonen far mig att smalta. Vi har ocksa skaffat oss en liten vovve. Kinesisk naken hund (min frus val 🙂

  2. Dom hundarna är ju såå cola Bruno! Blir många bilder på vovven nu då! Har sett en så himla tuff bild på en sån med scarf som såg ut som amerikanska flaggan och tuppkam!

  3. Det funkar på vintern 😉 Men det är väldigt snyggt halsbandet. Suttit och kollat dina bilder nu och du är ju fantastiskt duktig. Ska kika in här oftare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *