Anna Vs Sotaren

78 / 100

ANNA VS SOTAREN

Hej! Jenny här!
Igår hittade jag en så rolig status på min kära Annas facebook så jag var tvungen att kolla om vi kunde publicera den på bloggen! Det gick bra så här kommer den!

Till Sotaren 
OK ..Herr. Sotare.. vi ska ta och bena lite i den här situationen!
DU kom hit och var väldigt trevlig.. det får jag verkligen ge dig.. en liten käck sotarmössa på svaj och en festlig brosch !
DU lyste och visade och pekade och använde ord som TOTAL ELDNINGS FÖRBUD.. LIVSFARLIGT…BÖRJA BRINNA..Och -Du ser här vettu! Detta måste bytas (stenarna i kaminen) Dom är ju totalt

Så här känner Anna om sotaren

 
Förstörda..och härgändingen på kaminen är för det har eldats för hårt.. det är livsfarligt vettu!
Nu vet inte jag .. rätta mig om jag har fel.. men dessa ord inger ju inte samma känsla som : Kalas..Liseberg eller Tårta.
Märk väl att detta förbud är dom förra ägarnas fel.. Sotarn hade aldrig fått lov att komma in eller komma i kontakt med dom förra ägarna.. Så Martin har ingen skuld! Han visste inte att det råder och jag upprepar Herr.Sotare eftersom du verkar ha tal och förståelse svårigheter..ELDNINGSFÖRBUD!MIn kära Fästman ringer nu för att tala med Sotar-Satan ( Ja.. han heter så nu ja).. Och käck och kavat som han är kan jag tänka mig att han använde det götta snacket.. ni vet “grabbar” emellan…( När det ska ätas falukorv och Skjutas Björn.)
 

Anna


-Hallå döh! Min fru ringer och säger att de änna e totalt förbjudet att elda.. det kan börja brinna när som helst and so on..
Enligt Martin Var det inget FÖRBUD nu.. utan man kunde elda men måste vara försiktig. .. inget fel på Kaminen vettu..OCH man behövde inte alls byta ut stenarna i kaminen osv..

SOTAREN : Jag har nog skrämt upp frugan där hemma.
Eeeeh..!? Skrämt upp..? Inte alls..men eftersom DU ska vara ett sk Proffs på det du gör så lyssnar man på vad DU säger..men du frestar med två historier.. en till min man och en till mig..Och ja.. jag kände mig som ett JÄKLA fån när jag pratade med min fästman efteråt.
Välkommen tillbaka ska du vara.. så ska vi sätta oss… ta en kaffe..SEN.. ska jag låsa in dig på toa och tvätta din trut med såpa.. för du verkar ha lite svårigheter med vad du ska säga.
FUCK U RIGHT BACK SOTAR-SATAN!
Anna och kriget med Sotaren

Fotograf Jenny Blad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *