Att vara kreativ!

79 / 100

HUR JAG ÄR KREATIV

Det är fredagskväll och jag sitter mycket patetiskt framför datorn och jobbar…. eller vänta lite nu – det var kanske inte riktigt sant…. Dessa två bilder som jag valde att sätta mig och pilla lite med var ingen av de bilderna som blev utvalda från fotograferingen… Detta var bara för mig – för mitt egna höga nöjes skull!

KREATIV

Här kommer även före och efter bilderna!

HUR JAG ÄR KREATIV

Att få sitta och göra sånt här är sånt jag sällan får för mig men detta var riktigt kul. Man kanske kan jämställa det med någon som tecknar eller målar!

Att vara kreativ!

Fotograf Jenny Blad

4 comments

  1. Va skönt att höra att fler sitter som jag framför datorn och gör obeställda, tidskrävande men ack så kreativa saker med bilderna. Fina bilder! Bra jobbat! 😀

  2. Oj vilka fina bilder!! Och jätteroligt att få se dina före och efterbilder, inspirerar verkligen till att leka lite mer i photoshop! Bra jobbat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *