Att vara kreativ!

Det är fredagskväll och jag sitter mycket patetiskt framför datorn och jobbar…. eller vänta lite nu – det var kanske inte riktigt sant…. Dessa två bilder som jag valde att sätta mig och pilla lite med var ingen av de bilderna som blev utvalda från fotograferingen… Detta var bara för mig – för mitt egna höga nöjes skull!

Att vara kreativ!

Här kommer även före och efter bilderna!

Att vara kreativ!

Att få sitta och göra sånt här är sånt jag sällan får för mig men detta var riktigt kul. Man kanske kan jämställa det med någon som tecknar eller målar!

Att vara kreativ!

4 comments

  1. Va skönt att höra att fler sitter som jag framför datorn och gör obeställda, tidskrävande men ack så kreativa saker med bilderna. Fina bilder! Bra jobbat! 😀

  2. Oj vilka fina bilder!! Och jätteroligt att få se dina före och efterbilder, inspirerar verkligen till att leka lite mer i photoshop! Bra jobbat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *