Barncancerfonden å Kjell Post

För ett tag sedan så kontaktade jag Kjell Post som är en bröllopsfotograf som också sysslar med att utveckla program för albumdesign om att köpa hans program.

Då jag är med i Essence Vitae som albumdesigner så ville han inte ta emot mina pengar utan ville ge mig det gratis då Kjell är med där både som fotograf och sponsor. Eftersom jag inte är med som fotograf i Essence Vitae så kände jag att det inte kändes rättvist. Essence Vitae är ett gäng fotografer som fotograferar barn som lever med antingen en egen dödshotande sjukdom eller med föräldrar som har det. Jag tycker att dom gör ett fantastiskt jobb och jag önskar att jag vore stark nog att klara det dom gör. Jag försöker hjälpa till med något så därför designar jag album för dom.

Jag bestämde mig för att ge kostnaden för programmen som Kjell skulle ge mig till valfri välgörenhet som Kjell fick välja. Detta var vad han valde!

Barncancerfonden å Kjell Post

Om du gillar att desgina album så kolla in Kjells program här:

KJELLS PROALBUM DESIGNER

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *