Barncancerfonden å Kjell Post

72 / 100

BARNCANCERFONDEN

För ett tag sedan så kontaktade jag Kjell Post som är en bröllopsfotograf som också sysslar med att utveckla program för album design om att köpa hans program.

Då jag är med i Essence Vitae som album designer så ville han inte ta emot mina pengar utan ville ge mig det gratis då Kjell är med där både som fotograf och sponsor. Eftersom jag inte är med som fotograf i Essence Vitae så kände jag att det inte kändes rättvist.

Essence Vitae

är ett gäng fotografer som fotograferar barn som lever med antingen en egen döds hotande sjukdom eller med föräldrar som har det. Jag tycker att dom gör ett fantastiskt jobb och jag önskar att jag vore stark nog att klara det dom gör. Jag försöker hjälpa till med något så därför designar jag album för dom.

Jag bestämde mig för att ge kostnaden för programmen som Kjell skulle ge mig till valfri välgörenhet som Kjell fick välja. Detta var vad han valde!

BARNCANCERFONDEN

 

Fotograf Jenny Blad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *