Beatrice studentfotografering – sneakapeak!

78 / 100

En Sneak Peak på Beatrice studentfotografering

En Sneak Peak på Beatrice studentfotografering

JAG DÖR JAG DÖR JAG DÖR – vad snygg denna tjej var – Fotograferade idag vackra Beatrices studentfotografering. Detta är bara ett axplock av allt snyggt vi tog men kände att jag måste  visa i alla fall EN bild innan jag sticker ut på dagens bröllopsfotografering! Tack vackra Bea för att jag fick det stora nöjet att fota dig!

Fotograf Jenny Blad

1 comment

  1. Det är väl snarare Bea som kommer att dö när hon ser den här bilden! 😉 Barnfotograferingen likaså…ljuvliga bilder och ungar! Även om du rest land och rike runt med Joe Buissink har du väl blivit lite peppad du också… 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *