Creepy crazyness!!!

58 / 100

Hej alla glada i Fröken Jennys blog!

Anna heter jag och jag har fått äran att fresta lite i Jennys blog. Hon ska åka på en längre resa till sol och salta bad i Indien i vinter…. och har kanske inte sån koll på denna sida medans hon ligger och suger i sig paraplydrinkar… Ho ho hoho ho det är då jag tänker ligga i som mest om man säger så …. typ..

Tänker lite på denna bilden som ligger under det jag skriver… Om den hade hängt på något coolt museum alternativt ett galleri så kan du hoppa upp och sätta dig på att det hade stått ett gäng popsnören med smala byxor och färgglada strumpor… kanske en trevlig mustasch till detta och stirrat på bilden och sedan hade en av dom öppnat truten å sagt nåt i stil med – jag tror inte detta rummet tål denna koncentrationen och troligtvis haft en lång utläggning på varför snubben hade huvudet i knät.  Och förresten! varför han ser ut som en liten ledsen hundvalp istället för att kräkas rakt ut… jag menar.. han har ju faktiskt ett HUVUD i sitt KNÄ!! Är det bara JAG som tänker på det eller!?

EEeeehhh… det fattar väl vem som helst eller!? Det är ju för sjuttan skit äckligt att överhuvudtaget hålla i ett  huvud.

SÅ…Problem solved kissekatter!

Nu ska jag smälta denna bilden över en kopp kaffe.. måste ju sjuttan ta igen mig efter denna morgon i Kulturen tecken!

Puss på Er!


CREEPY CRAZYNESS

Modell: Tor NMG models

Styling: House of JohnKenneth

Makeup: Hanna Wikloff

5 comments

  1. Haha – ser verkligen fram emot kommande bildanalyser! Spännande bild du valt!!
    Vid första anblick och med fria associationer tycker jag att bilden ser ut som en oblodig förlossning… fast huvudet ligger åt fel håll…;) och det är ingen kvinna som föder utan en gay man? Ljussättningen är fantastisk! Rembrandt-triangeln vid högerögat sitter som ett smäck… MEN – fönstret har ett galler! Visst så klart… han har dödat sin älskare som varit otrogen, och nu sitter han inne för mord. Det är därför han ser så lessen ut. Är det Jenny som är konstnären bakom detta fantasifulla mästerverk?

  2. Hahahahahaha Solveig!!! Såklart är det fortfarande jag som står för bilderna i bloggen!! Jag gillar verkligen dina associasioner!!!!
    Stylisten som var med på plåtningen är gay så kanske det är de influenserna!
    Kram Jenny

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *