HÖSTDUKNING FEATURE

73 / 100

Feature på Those lovely days – en höstdukning

Du har väl sett den nya svenska bröllopsbloggen Those lovely days? Om inte så tycker jag du ska kika in där! Nu finns en av mina stylade fotograferingar där. En bröllops höstdukning. Det är verkligen helt magiskt att få jobba med en så otroligt duktig och kreativ person som Linnea på The wild rose. Allt blir så vackert. När man sen lägger till att fotografera hennes grejer på analog film så blir det steget till på “vackerhets skalan” Jag tog dessa bilder med Mia ( Mamiya 645 afd II) och Kodak portra 400 på slutet av dagen då solens strålar låg lågt över himlen. Angelica ställde upp som brud i min vackra lilla vintageklänning… och med lilla så menar jag lilla!! Jag vann den på tradera och säljaren sa att det var en 36a… well inte ens tjejer som har storlek 34 kommer i den helt….
På those lovely days bloggen så beskriver Linnea hennes blomstylings och dukningar. Jag ska inte ens försöka ge mig på att förklara sånt så kika in på bloggen HÄR.

Höstdukning på Those lovely days

Höstdukning på Those lovely days

Fotograf Jenny Blad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *