Egosession med Robin

71 / 100

Egosession av Jenny Blad

Egosession med killar har blivit lite mer vanligt. Sjukt kul tycker jag. Jag blev kontaktad av Robin som ville ha lite bilder både till CV och till sig själv. Vi bestämde oss för att ses på Götaplatsen å fota lite där och sedan några bilder i studion. Det är alltid roligast att fota ute – mer liv i bilderna, men även studiobilderna på Robin blev väldigt fina. Jag fotade med min nya kärlek – min Phase one. #mådenaldriggåsönder….

Jag hoppas på att det blir fler killar som vågar sig på en sån här fotografering. Det e både kul och användbart att kunna använda sina bilder för CV och hemsidor och annat.

Jenny Blad EGOSESSION MED ROBIN egosession robin på avenyn robin på avenyn egosession robin på avenyn egosession robin på avenyn egosession robin på avenyn egosession robin på avenyn egosession robin på avenyn egosession robin på avenyn egosession robin på avenyn egosession robin på avenyn egosession robin på avenyn egosession robin på avenyn egosession

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *