Elsa Billgren – Ginger & Rose!

81 / 100

Elsa Billgren – Ginger & Rose

Hej – nu är jag tillbaka från semestern! Jag fotade Elsa Billgrens samarbete med The Wild rose innan jag åkte och nu finns resultatet på Elsas hemsida! Jättekul att vara med på detta samarbete och att få skapa vackra bilder med den vackra modellen Malin från Nmgmodels. Jag var inte på plats hemma när denna nyhet släpptes så jag är lite efter men här kan ni i alla fall se Elsas inlägg om det. Jag kommer även lägga upp bilderna på hemsidan såklart.
Elsa har ett stort utbud av bröllopsklänningar i Vintagestyle som hon hyr ut så om du är ute efter något unikt att ha på dig på din stora dag så måste jag ju rekommendera dig att kika in hos Elsa & botanisera bland allt vackert hon har.
Elsa Billgren

Elsa Billgren

Fotograf Jenny Blad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *