En bröllopsfotograf gifter sig!

83 / 100

BRÖLLOPSFOTOGRAF GIFTER SIG

EN BRÖLLOPSFOTOGRAF GIFTER SIG!_mg_94604
_mg_96584BRÖLLOPSFOTOGRAF_mg_99604_mg_98644_mg_03174_mg_03794_mg_04524_mg_05674Fotograf Jenny Blad
När Åsa kontaktade mig för att höra om jag kunde fotografera hennes bröllop så blev jag både smickrad och nervös. Att fotografera en annan bröllopsfotografs bröllop är väldigt nervigt. Åsa och Anders är dock riktigt mysiga och avslappnade människor vilket gjorde det hela lite lättare. Förutom en kvarglömd bukett hos frisören så gick dagen bra – och även det löste sig när Åsas snälla mamma åkte och hämtade den för henne. Eftersom Åsa har tvärkoll så hade hon ju såklart hittat väldigt vackra platser att fota på! Vi fotograferade på Tyresö slott och sedan hade paret festen i Tornvillan i Nacka Strand. Allting var så fint och paret var så snygga! En stor kram på er – jag är väldigt avundsjuk på er som just nu spenderar era dagar i varma Mexico! Grattis än en gång och tack för att jag fick vara med!

Fotograf Jenny Blad

9 comments

  1. Vilken ära att få inviga din nya fina blogg! och TACK för alla fina bilder!!!! ska bli såååå kul att se resten! hittills är det allt jag väntat mig från duktiga du och vi är så glada att du ville fota oss!
    Nu vill man ju bara hem o fixa album o sånt… men vi får stå ut med en vecka till i Mexico 😉
    KRAM!!!!!!

  2. Helt fantastiska bilder, var roligt att få se dem nu när man varit med och sett när du fotograferat! De blev otroligt snygga och jag älskar verkligen ditt sätt att fotografera.
    Jättesnygg blogg föresten!

  3. Pingback:Mer än tusen ord » Veckans tips

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *