Gästbloggare Tilde

74 / 100

Gästbloggare Tilde

Gästbloggare TildeGästbloggare TildeGästbloggare TildeGästbloggare Tilde
Hej!
Jag heter Tilde och går i 9:an på en skola i Partille. Under den här veckan, mellan 26 och 30 september, kommer jag att praoa hos Jenny, och jag kommer också att gästblogga under den tiden. Jag tycker det ska bli jättekul att praoa hos fotograf eftersom jag fotar mycket hemma också.
Idag kom jag hit vid klockan 9.30, och då började vi med att städa och plocka undan lite så att det skulle bli rent och fint. När vi var klara med det så skulle jag fota Bröllopsguiden, en tidning där Jennys bilder var med. Så då kopplade vi in de stora blixtarna (helt enorma ju! Inte så att det skulle få plats ett par hemma i mitt vardagsrum) också fick jag fota. Rätt coolt för mig eftersom jag inte varit i någon fotostudio sen min förra prao.
När jag hade tagit bilderna så fick jag lägga in dem i datorn och RAW-konvertera dem, och nu sitter jag alltså kvar här och skriver.
Det är det vi hunnit med idag, än så länge i alla fall!

Fotograf Jenny Blad

1 comment

  1. hej Tilde bra bilder … hoppas du lär dej mycke på den tid du e hos jenny … å du va rädd om min dator …. hälsningar jennys snubbe ….. ha ha …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *