Hanna & Martin

promenad
Efter massa jobb och nu två dagar av att ha varit sjuk så har jag halkat lite efter med allt vad bloggande heter men nu ikväll började jag känna mig lite bättre så nu fick jag satt mig vid datorn äntligen och här kommer bilderna på mina vänner Hanna & Martins vackra bröllop!
huset
Bröllopet ägde rum på vackra Stensjöhill herrgård – extra fint nu när klängväxterna på huset är sprakande röda!
martin-klader
hanna-klader
hannaoblommor
Fina höstfärger både på tärnornas klänningar och på alla blommor!
kommer
prast
vigsel
…många skratt och tårar blev det på denna vigsel – paret skrattade och pussades hela tiden och gästerna stod för gråtandet!
sang
ringar
dricka
ris
simon
Sonen Simon poserade för glatta livet när han såg att jag riktade kameran mot honom!
svartvtt
narapromenad
puss
cool
dukning
middag1
middag2
Festen blev otroligt lyckad!
liggandes
Grattis Hanna & Martin!!

6 comments

 1. Jag vet inte riktigt vad som är annorlunda från alla andra bilder, men dessa bilder gjorde mig gråtmild. Vilket härligt par och vilken SÖT liten kille de hade tillsammans, en perfekt kombination av de båda! 🙂
  Trevlig helg!

 2. Modigt att ha utomhusbröllop så sent på året! Fantastiska bilder! Och de klängväxterna var inte att leka med.. Det ser ut som om byggnaden blöder, otroligt vackert..

 3. Härliga bilder! Du är så inspirerande! Jag gillar dom svart-vita bäst den här gången. Simons glittrande ögon, alla häftiga kameravinklar..ja herregud vad du är innovativ! Nu ses vi snart, det skall bli kul! Kram

 4. Ramlade in här från FB där jag fick dig som förslag..
  Jag är helt såld.. Vilka bilder!! Helt otroligt duktig är du med kameran.. Önskar att jag vore hälften så bra..
  Jag njuter..
  Kram
  Mia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *