Haydar friade till sin Rana

Haydar friade till sin Rana

Förra våren fick jag ett samtal från en killesom hette Haydar som ville att jag skulle komma å fota i smyg när han friade till sin flickvän. Det var ju ett himla roligt å rörande uppdrag. Jag är ju lite blödig så när ja stått på håll å smygfotat själva frieriet å sen kom fram till paret och överraskade den chockade Rana med att jag fotat alltihop så fällde jag en tår då det är en himla häftig grej att få vara med om. Själva frieriet ville dom ha privat men här kommer lite bilder från porträttsessionen som följde.

Haydar friade till sin Rana

Haydar friade till sin Rana

Haydar friade till sin Rana

Haydar friade till sin Rana

9 comments

  1. Bästa fotografen Jenny! Tack för du var så öppensinnad och ville så gärna göra mitt udda uppdrag och tack för de fina bilderna! Vi hörs när brölloppet närmar sig då får du rulla med din rosa fälgar till Malmö kanske ;). Kraam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *