Hjäääälp! Jag glömde min wacom pen!

67 / 100

Hur kan jag glömma min WACOM PEN

Idag har jag vart i Halmstad och haft ett möte med dom duktiga fotograferna Karin Linde och Katrin Svensson. Då dom ville se lite av hur jag jobbade så hade jag med mig min wacom tablet och penna… Superdumt för jag glömde pennan när jag åkte hem!!
Ja så nu blir det en paus på riktigt i helgen – jag som har så svårt för att hålla mig ifrån datorn – kanske är precis vad jag behöver så att jag verkligen är ledig en helg!
Dagen har i alla fall vart kanon – ja kom ner vid 9 och åkte därifrån kl 18.30!!! Det kändes som jag hade varit där i 3 timmar max!! Vart tog all tid vägen?? Ja så e det väl när man har roligt!  Tack Karin o Katrin för en härlig dag med god lunch i stan å en visit till havet. Här kommer två bilder på Katrin som jag tog för att visa en posering som jag gillar.
katrin

Fotograf Jenny Blad

1 comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *