Jenny Blad : Upplysaren… lite som Jesus..typ

84 / 100

Jenny Blad som Jesus

God Morgon mina väldoftande Muffins !!!! Ja! ni vet vem som är här…ANNA!
Jag sitter och tittar på dessa 2 bilder och furundras …över mer än 1 sak faktiskt..

Jenny Blad

…Min vän.. hon är sjukt bra på många saker.. En fantastisk fotograf.. det vet vi ju ALLA! Även en djurvän ser jag! hur tusan fick hon insekten att sitta still på hennes axel!? Lim..? Tejp..eller bara en vanlig hederlig muta?  En annan sak hon är sjukt bra på är att upplysa folk! I detta fall mig! Igår påminde hon mig att jag faktiskt var förlovad! Ja! DU hörde rätt… min braiga Martin friade för ett tag sedan…håll i hatten! Herre gud.. sjukt stort!!! Men inte fasen tänkte jag på att det gills ju faktiskt som en förlovning!
Jädra tur att Jenny finns.. kunde ju slutat precis hur som helst annars!

Jenny Blad som Jesus

Modell: Pernilla P

Makeup: Beauty by Tanci

Styling och hår: Jenny Blad

3 comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *