Jenny – en facebookare????

Jaha nu har man då till slut gett vika och blivit en medlem i facebook. Jag har varit en motståndare väldigt länge då dom ju har nån sorts rättighet till alla bilder som läggs upp där men nu har jag blivit lugnad med att dom gör det för backupens skull. Så nu tycker jag att alla mina nuvarande och gamla brudpar ska “adda” mig på facebook så jag kan se vad ni pysslar med nuförtiden.
Don´t worry om du lagt upp bilder från ditt bröllop – det e helt ok!

14 comments

  1. Kollade upp det där och det verkar vara så att man bara godkänner att bilderna visas på Facebook – annars skulle man inte kunna lägga upp några bilder för att de inte fått rättigheten att visa dem. Typ så.
    Välkommen iaf! Jag har snart 300 kompisar 🙂 men du är säkert ifatt mig vilken sekund som helst!

  2. Hej Jenny! Älskar dina bilder och försökte adda dig, men det gick inte att klicka på ditt namn… Du måste ha nån slags privat-inställning som gör att man inte kan adda dig…
    Förresten, kan du inte starta en sida liknande den OttosonPhoto har? En fan-sida 😉 Lovar att bli ett fan av dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *