Jenny ska ha lite semester i år!! WOW!!!

Nästa vecka har ja en liten semestervecka med ett avbrott för ett bröllop på fredagen för att sen börja jobba igen – då ska jag och några vänner försöka få ordning på vår trädgård! Ihhh blir inte lätt…..
Sen har jag lite semester igen mellan den 19 juli och 31 juli – då blir det lite mer spännande grejer. Jag och min bror ska nämligen ta en roadtripp genom europa. Ska bli såååå roligt! Perfekt resa för mig som är så sjukt rädd för att flyga!
Trippen blir troligtvis genom de här ställena:
Amsterdam
Paris
Nice
Monaco
Berlin och sen tillbaka till härliga Götet!

5 comments

  1. Jag vill också göra en roadtripp! Glöm inte att faktiskt ha bildörren låst när ni kör. Vi blev rånade i Nice genom att de slet upp dörren när mamma satt i den parkerade bilen. Min spanskalärare berättade sen att det är en klassiker att de gör sånt, även vid rödljus. Kommer säkert inte hända er något alls, men bara ett tips. Ni får ha superkul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *