Jessica och Patriks bröllop

75 / 100

JESSICA OCH PATRIK
Jessica och Patrik
_mg_5236red
Blogloving

JESSICA OCH PATRIKS BRÖLLOP

Oj vad tiden går – ligger visst lite efter i mitt bloggande. Jessica & Patrik gifte sig i slutet av april! En helt fantastiskt vacker dag. Alla träden hade precis börjat bli sådär härligt knalliga i färgerna.  Kul att pricka in det så snyggt till sin bröllopsdag som Jessica o Patrik gjorde. Bröllopet var ute på Styrsö på hotellet Styrsö Skäret. Jag och Alex (min assistent) tog båten dit ut och var ganska nöjda med vårt val av arbete. Detta bröllop var lite speciellt för mig då jag har träffat Jessica en del innan då hon ställde upp som modell för Aina Skogsbergs bröllopsportfolio.  En jättego tjej och hennes Patrik var lika go han. Grattis på er båda om än lite sent!!!
Följ min blogg med bloglovin

Fotograf Jenny Blad

6 comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *