Jessica & Patriks bröllop

_mg_5167red
_mg_5109red
_mg_5236red
_mg_5203red
Oj vad tiden går – ligger visst lite efter i mitt bloggande. Jessica & Patrik gifte sig i slutet av april! En helt fantastikt vacker dag. Alla träden hade precis börjat bli sådär härligt knalliga i färgerna.  Kul att pricka in det så snyggt till sin bröllopsdag som Jessica o Patrik gjorde. Bröllopet var ute på Styrsö på hotellet Styrsö Skäret. Jag och Alex (min assistent) tog båten dit ut och var ganska nöjda med vårt val av arbete. Detta bröllop var lite speciellt för mig då jag har träffat Jessica en del innan då hon ställde upp som modell för Aina Skogsbergs bröllopsportfolio.  En jättego tjej och hennes Patrik var lika go han. Grattis på er båda om än lite sent!!!
Följ min blogg med bloglovin

6 comments

  1. Superfina bilder Jenny och vilket vackert brudpar. Och du har faktiskt inte varit lat, utan jag ser ju på bloggen hur hårt du jobbar. Kör på tjejen! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *