Jonna Maria och Jonas – hela inlägget!

68 / 100

Detta är hela inlägget på Jonna Maria och Jonas

Oj oj oj vilket härligt par! Jonna Maria & Jonas – å va kul vi hade! Jag å Dan fick åka båt! Yaaayyyy! Det är sååå härligt – saknar det där med båt. Jag är mer eller mindre uppvuxen på havet då min familj alltid hade båtar när jag va liten. Numera är det ofta bara en färja hit eller dit jag får njuta av! Så lite extra tack till er för det! Vi anlände till gästerna spelandes Highway to hell… yyyeeeaaayyy!!! Väldigt hardcore!!! Här kommer parets story genom bilder!

Ha lite tålamod ifall det laddar långsamt!

Jonna Maria och Jonas

Fotograf Jenny Blad

6 comments

  1. Pingback:Jonna Maria & Jonas…bröllopsfest i Storstugan » Tjolöholms bröllopsblogg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *