Karin och Mattias – en bröllopsfotograf gifter sig!

78 / 100

En bröllopsfotograf gifter sig!

Karin och Mattias - en bröllopsfotograf gifter sig
Det var en udda dag – denna dag för Karin och Mattias bröllop! Brandkåren dök upp och en fågelunge hittades på marken.
_mg_4418
Karin började sin dag med att bli ompysslad på Nääs Skönhetsfabrik! Oj oj vilket underbart ställe – jag skulle kunna spendera massa tid på att blogga bara bilderna jag tog på Karin o Mattias där inne men då blir det nog aldrig bloggat tror jag! Innan Mattias dök upp så drog brandlarmet igång på Skönhetsfabriken och detta resulterade i att brandkåren dök upp. Det va ju lite skoj att använda brandbilen som bakgrund som ni ser i första bilden.
_mg_4857
Mattias blev lite omhändertagen av kollegan Peter (som också är bröllopsfotograf) Bra jobbat Peter! Blomman sitter fint!
_mg_4888
_mg_4644
Det fanns ett helt fantastiskt trapphus som var (som Mattias kallade det) vitt vitt vitt!
_mg_5010
På väg ner till den fina sjön nedanför Nääs fabriker så visade några dörrvakter oss en liten fågelunge som Mattias o Karin fick hålla i sina händer. Den var nog lite trött efter att ha flugit ur sitt bo – å den hade inget emot att bli lite gullad med.
_mg_5052
_mg_5030
Det finns så enormt mycket bilder från detta bröllop så jag kunde omöjligt välja nåt från allt jag tog så jag hoppas att Mattias och Karin nöjer sig med detta “lilla” blogginlägg – japp ovanligt långt för att vara mitt inlägg men förhållandesvis litet med tanke på hur många bilder jag tog!!!

_mg_5454
Det var en vacker vigsel och en supertrevlig präst  och Mattias busade lite med Karin under vigseln!
_mg_9701
_mg_9804
_mg_5682
Festen hölls i ett vackert gammalt Odd Fellow hus!
_mg_5951
Karin och Mattias
Under festen fick jag lov att prova på att göra en så kallad PhotoBooth! Det var verkligen jäääättteroligt! Eftersom parets tema var rosa så hade jag och Mattias fixat fram en rosa bakgrund – det var inte lätt att fixa det vill jag lova – min bil är så liten så jag kan inte ha en sådan i den så en snäll granne till Mattias ställde upp och körde! Tack för det grannen!
untitled-1
Tack Karin och Mattias för att jag fick den stora äran att plåta ert bröllop – lite nervöst var det ju såklart men kul också. Ett stort tack också till alla underbara gäster som ställde upp och bjöd på sig själva lite! Precis vad vi hade hoppats på!

Fotograf Jenny Blad

15 comments

  1. Helt underbara bilder!!! Det var både vackert och roligt på samma gång. Den rosa bakgrunden till “fotoapparaten” var klockren och gästerna verkade vara med på noterna. Tycker du klarade av pressen att fota en annan bröllopsfotograf med strålglans! Grattis Mattias och Karin!!

  2. börjar bli en vana att fota andra bröllopsfotografers bröllop 😉 Fina bilder och härligt med brandbilen i bakgrunden! häst och vagn som är så fint, det hade jag haft om vi inte gift oss i kalla mars… Ett stort grattis till brudparet, ni är så fina!!!!!

  3. Pingback:Junitjej

  4. Stort grattis till bröllopsparet och såklart till Jenny för de fantastiska bilderna! Bilden med bruden sittande på den vita vita vita trappan är så vacker!

  5. Underbara bilder, den dag jag gifter mig (är dock väldigt avlägset) ska jag komma ihåg ditt namn. Tråkigt på fågelungen bara, fågelmamman överger ungar om de luktar människa.

  6. Pingback:Junitjej

  7. Pingback:Junitjejen » Blog Archive » 1-årig bröllopsdag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *