Kärlek i bilder

76 / 100

Kärlek I Bilder

Kärlek I Bilder Göteborg

Kärlek tåls väl alltid att visas upp – på alla sätt tycker jag! Själv är ja sådär knasigt kär att man bara vill skrika ut till hela världen om hur bra det känns. Jag och min vackra Dan har pratat mycket om att ta bilder ihop så jag tänkte att jag hittar på något för alla er par som inte ska gifta sig men ändå vill vara på bild ihop. Det får bli en session som ni och jag kommer överens om – må det vara på en strand eller mitt i stan – vad som passar för just er så gör vi det. Ett bra pris får det bli till er kära och galna också såklart – 2500:- inklusive 5 bilder i 13×18 detta förutsatt att det är inom rimliga gränser för Göteborg och utföres på en vardag förmiddag eller kväll!

Fotograf Jenny Blad

4 comments

  1. Jösses vilka supervackra bilder med massor av känsla i!!
    Jag bor på tok för långt bort från Götet, men hade jag bott närmre hade jag mer än gärna anlitat dig!
    /Ina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *