Kathy och Kristers bröllop

82 / 100

Kathy och Kristers stora dag

Kathy och Kristers
Dom var så otroligt vackra båda två och så härligt kära. Vigseln tog plats i en kyrka som jag faktiskt aldrig hade fotograferat i innan – det var jättekul att se insidan på den vackra Katolska kyrkan vid Heden i Göteborg.
 _mg_8227red1
Krister var hemma hos sin mamma och gjorde iordning sig – där fick jag träffa en hel del av Kristers släktingar – det var otroligt mysigt och gemytligt.
_mg_8454red
När jag steg in i Kathy och Kristers lägenhet där Kathy gjorde iordning sig så slogs jag av bilden av den här otroligt vackra varelsen!
_mg_8437red

_mg_8600red
Kathys lilla systerdotter var enormt kär i sin moster och sprang efter henne vart hon än gick.
Katolska kyrkan

_mg_8749red

_mg_2923red
När vigseln var över så skulle vi fotografera i Trädgårdsföreningen – oups – inte öppet!!! Har jag aldrig vart med om förr – tja så vi fick helt enkelt plåta där i allén. Det gick ju bra det med!
_mg_9065red

_mg_9054red
Grattis på er båda!!

Fotograf Jenny Blad

11 comments

 1. Ååååååh, shit va snyggt det blev Jenny! Det är så coolt att se bilderna en kvart (ungefär) efter du tog dem, så jäkla bra!
  Tack för idag!
  Kram Alex

 2. Åååh, va vackert brudpar! Och självklart underbara bilder. Gillar också när de skrattar så hjärtligt, men ögonen dras lite extra till bilderna på Krister när han gör sig iordning, samt bilderna under på Kathy.

 3. Jenny! Heeelt underbara bilder. Fint ljus. Du är jätteduktig. Kul att veta en bra fotograf att rekommendera varmt i Göteborg också! Jag ska plåta bland vitsippor på lördag. Hoppas de finns kvar… /Jenny Puronne Jansson
  (hoppas det går bra på workshopparna på hemmaplan i veckan..)

 4. Wow! Vilka bilder och vilken timing med workshopsen! Måste varit kanon att gå ut och plåta direkt efter att ha varit på jessica och [b]ecker’s workshops.
  Tack för en kanondag idag!
  / Fredrik

 5. Jag har varit inne flera gånger och beundrat dessa bilder! De är såå fina! Bruden är fantastiskt vacker och du får fram all hennes skönhet och deras kärlek!! Underbart!
  Jag kommer säkert återkomma flera gånger till för att njuta!! :O))
  Må gott i solskenet!
  Anneli

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *