Kirsi och Kurt på Thorskogs slott

82 / 100

På Thorskogs slott med Kirsi och Kurt 

Kirsi och Kurt

Wow vad jag älskade att fota detta par – dom gav mig verkligen hoppet till att om jag nånsin gifter mig igen så kommer jag också kunna va snygg trots att jag då troligen kommer vara i 50 års åldern! Kirsi berättade om sin femtioårs fest förra året så jag vet att det var hennes ålder. Skulle man få vara så snygg som Kirsi då så skulle man vara riktigt nöjd!! Ta detta som en stoooor komplimang – ni rockade på fotograferingen och som en kollega sa – det är mycket kärlek i era bilder!

Kirsi och Kurt på Thorskogs slott

Kirsi och Kurt på Thorskogs slottKirsi och Kurt på Thorskogs slott

Kirsi och Kurt på Thorskogs slott

Kirsi och Kurt på Thorskogs slottKirsi och Kurt på Thorskogs slott

Kirsi och Kurt på Thorskogs slottKirsi och Kurt på Thorskogs slottKirsi och Kurt på Thorskogs slottKirsi och Kurt på Thorskogs slottKirsi och Kurt på Thorskogs slottKirsi och Kurt på Thorskogs slottKirsi och Kurt på Thorskogs slottKirsi och Kurt på Thorskogs slottKirsi och Kurt på Thorskogs slott

Kirsi och Kurt på Thorskogs slott

Kirsi och Kurt på Thorskogs slott

Kirsi och Kurt på Thorskogs slott

 

Kirsi och Kurt på Thorskogs slott

Fotograf Jenny Blad

3 comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *