Kirsi & Kurt på Thorskogs slott

Kirsi & Kurt på Thorskogs slott

Wow vad jag älskade att fota detta par – dom gav mig verkligen hoppet till att om jag nånsin gifter mig igen så kommer jag också kunna va snygg trots att jag då troligen kommer vara i 50 års åldern! Kirsi berättade om sin femtioårs fest förra året så jag vet att det var hennes ålder. Skulle man få vara så snygg som Kirsi då så skulle man vara riktigt nöjd!! Ta detta som en stoooor komplimang – ni rockade på fotograferingen och som en kollega sa – det är mycket kärlek i era bilder!

Kirsi & Kurt på Thorskogs slott

Kirsi & Kurt på Thorskogs slottKirsi & Kurt på Thorskogs slott

Kirsi & Kurt på Thorskogs slott

Kirsi & Kurt på Thorskogs slottKirsi & Kurt på Thorskogs slott

Kirsi & Kurt på Thorskogs slottKirsi & Kurt på Thorskogs slottKirsi & Kurt på Thorskogs slottKirsi & Kurt på Thorskogs slottKirsi & Kurt på Thorskogs slottKirsi & Kurt på Thorskogs slottKirsi & Kurt på Thorskogs slottKirsi & Kurt på Thorskogs slottKirsi & Kurt på Thorskogs slott

Kirsi & Kurt på Thorskogs slott

Kirsi & Kurt på Thorskogs slott

Kirsi & Kurt på Thorskogs slott

3 comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *