Konstnär nu med?

76 / 100

 Nu va man konstnär…

Galet det här men för ca 2 år sedan bjöd min vän Malin in mig på målarkväll hos henne med vin å tjejsnack. Tänkte inte direkt på att just målandet i sig skulle bli så kul men att dricka vin e ju änna gött sådär ni vet….. 😉
Sagt och gjort vi körde målarkväll å det var jättekul – som ung målade jag mycket innan jag upptäckte fotografi så mitt yrke kommer väl därifrån tänker jag. Efter den där kvällen så hade vi fler målarkvällar och sen blev det fler och fler. Sedan träffade jag då min pojkvän för ca 1,5 år sedan som är konstnär. Det blev att vi satt och målade lite då å då och nu så har det dragit igång på riktigt. Sen började folk be om att få köpa mina alster. Öhhh va?? Vill ni köpa min konst? I början är väl inte självförtroendet på topp tänker jag…. men nu har jag kommit igång och från och med igår så kan man köpa en del av mina alster genom min shop på Society6 där det går att köpa allt från printar till t-shirts, kuddar och iPhone skal! Sjukt kul!

Snart kommer den nya hemsidan publiceras med på Jenny Blad Art

Konstnär - Jenny Blad Art

Fotograf Jenny Blad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *