Kos runt på scooter – Grekland

83 / 100

SCOOTER RUNT PÅ KOS

SCOOTER

Till min födelsedag fick jag den bästa presenten jag kunde tänka mig! En resa till Grekland! Tack min fina bror för den fantastiska presenten… Man kan ju säga att det satte lite press på min 40 present till dig om 2 år…..

Vi bodde på ett All inclusive hotell som hette Kipriotis Village. Det var kanon! Fina rum med gigantiska balkonger och sjysst mat som man åt fleeera gånger om dagen! Mittemot hotellet låg ett litet ställe där man kunde hyra scooter. Det gjorde vi så vi kunde ta oss runt på ön. Det var ett genidrag måste jag säga då det fanns så otroligt mycket vackert att titta på runtom denna vidunderliga Grekiska ö – Kos!

Bilderna är tagna med Mamiya 645 som jag nu döpt om till Mia! Filmen är mestadels Kodak portra 400 och 160. Labbet är awesome extraordinaire Ukfilmlab!

Kos runt på scooter - Grekland

Kos runt på scooter - Grekland

Kos runt på scooter - Grekland

Kos runt på scooter - Grekland

Det var otroligt mäktigt med bergen i bakgrunden och det turkosa havet på andra sidan!

Kos runt på scooter - Grekland

Kos runt på scooter - Grekland

Kos runt på scooter - Grekland

Kos runt på scooter - Grekland

Kos runt på scooter - Grekland

Kos runt på scooter - Grekland

Kos runt på scooter - Grekland

Kos runt på scooter - Grekland

Kos runt på scooter - Grekland

Kos runt på scooter - Grekland

Katter fanns det högt och lågt!

Kos runt på scooter - Grekland

Kos runt på scooter - Grekland

Kos runt på scooter - Grekland

Detta var första gången jag såg ett apelsinträd på riktigt! Vi åkte upp i bergen till en liten gullig bergsby som hette Zia! Med de fantastiska bergen som backdrop tog vi en kaffe på  en restaurang med utsikt både över hav och berg! På vägen ner åkte vi genom en gammal by med vackra små hus och vi mötte tom en getherde!

Kos runt på scooter - Grekland

Kos runt på scooter - Grekland

Kos runt på scooter - Grekland

Kos runt på scooter - Grekland

Kos runt på scooter - Grekland

Kos runt på scooter - Grekland

Kos runt på scooter - Grekland

Om du funderar på att åka till Kos så får du inte missa att åka till den Therma som är en vulkanisk källa. Det var en häftig upplevelse med bubblande hett vatten precis vid strandkanten.

Kos runt på scooter - Grekland

Kos runt på scooter - Grekland

Kos runt på scooter - Grekland

Kos runt på scooter - Grekland

Kos runt på scooter - Grekland

Kos runt på scooter - Grekland

Vad kan man mer göra när man e  på Kos? Varför inte åka till Turkiet? Det tar bara 45 minuter med båt till Bodrum! Vi passade på att göra det när jag fyllde år så jag kan skryta med att när jag fyllde 40 så var jag både i Grekland o Turkiet på samma dag! 😉 Jag hade önskat mig en bukett med vilda blommor på min födelsedag och det fick jag. Dan gick upp i ottan å gick ut å plockade! Blev så glad!!

Kos runt på scooter - Grekland

Kos runt på scooter - Grekland

Kos runt på scooter - Grekland

Kos runt på scooter - Grekland

Kos runt på scooter - Grekland

Kos runt på scooter - Grekland

Kos runt på scooter - Grekland

Vi besökte en vingård – Dan fotade traktorn… detta var vad jag fotade på vingården hahaha…

Kos runt på scooter - Grekland

Kos runt på scooter - Grekland

Kos runt på scooter - Grekland

Kos runt på scooter - Grekland

Alla resor har väl sitt slut antar jag. Men en solnedgång eller två blev det allt innan vi åkte hem till Sverige igen!

Kos runt på scooter - Grekland

Kos runt på scooter - Grekland

Kos runt på scooter - Grekland

 

Fotograf Jenny Blad

5 comments

  1. Sååååååååå fina bilder Jenny!! Helt klart resesugen å du har inspirerat till att ta lika fina bilder…hur det nu skall gå till…..;-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *