Kreativ i mörkrummet

72 / 100

KREATIV

Min escape i höstmörkret är att hänga i mörkrummet med mina vänner Camilla och Karin. Igår blev det riktigt kreativt för min del. Jag älskar handarbetet och den ganska långsamma processen. Bra för mig som e lite sprallig och gärna vill att allt ska hända snabbt. Bra övning helt enkelt och sååå kul. Det spritter i hela kroppen när man får till något riktigt bra som dessa två. Tekniken jag använt är att exponera storformatsbilder som en kontaktkopia då man lägger negativet direkt på pappret istället för att sätta in det i förstoringsapparaten och exponera. Därav får man även det övriga pappret exponerat. Sedan har jag inte lagt bilden i framkallningsskålen som vanligt utan tagit en svamp å splashat runt lite!

Den fantastiska hatten är från: Richard Sholz , makeup: Emelie Fröjdedahl och modell: Yasmina Jackson

KREATIV I MÖRKRUMMET

 

Makeup och hår: Elsa Fredriksson Holmgren Modell: Elsa Fredriksson Holmgren

 

Kreativ i mörkrummet

Du hittar fler spännande inlägg på Bloggsidan under kategori Analogt

1 comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *