Lilla jag på stora ISPWP!!!

77 / 100

Nu är jag medlem i ISPWP

ISPWP - Bröllopsfotografer

Bröllopsfotografer

Igår fick jag veta att jag hade blivit antagen som medlem i ISPWP – det är en organisation för väldens bästa bröllopsfotografer. Wohooo vad kul! Tänk att jag platsade där. Känns otroligt bra för själen. Dom tar bara in fotografer med många års erfarenhet och som har hög nivå på sina bilder. Det är andra medlemmar som röstar in om man platsar så jag vet att jag har blivit bedömd av the creme de la creme. Jag har i många år velat söka till en sån här organisation men har inte känt att jag platsade på tex wpja – dom är mer inriktade på wedding journalists – alltså såna fotografer som fotograferar helt eller till största del i journalistisk stil. Jag älskar ju att posera mina par så det skulle inte passa mig även om jag till en del av mitt fotograferande faktiskt är journalistisk.

Men nu har jag hittat hem tror jag!

Inom några dagar kommer mitt namn synas i deras listing – har precis suttit å fyllt i den nödvändiga informationen.

HAPPY HAPPY HAPPY!

Fotograf Jenny Blad

8 comments

  1. Så himla roligt! Nästan så att jag kan tänka mig att gifta mig, bara för att få bli fotograferad av dig…GRATTIS!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *