lyckodag

61 / 100

Lyckodag

Idag verkar vara en riktig lyckodag för mig! Kanske borde jag spela på lotto! En del privata saker verkar gå min väg idag men på företags sidan är lyckan TOTAL!!! Jag berättade ju för ett tag sedan att jag fått både min pc och min backup kraschade – idag tog min kära arbetskamrat Kent fram en läsare för interna hårddiskar och vi lyckades få fram all information på båda mina hårddiskar!! Det som TILLVERKAREN gått bet på!!! Så nu är det mesta återfunnet – det är ett album som jag inte hittar men det får jag bara designa om – ingen big deal i sammanhanget!
LIVET LEKER och jag passar på att önska alla sköna människor en glad midsommar! 🙂

8 comments

 1. Hej Jenny,
  skönt när saker som detta löser sig. Förstår att ordet LYCKA var rätt i detta avseende.
  Önskar Dig en underbar midsommar och semester.
  //Jörgen

 2. Puh! Vilken mardröm. Vad skönt att du lyckades få fram all data:) Jag kan rekommendera speglade hårddiskar från Lacie:)

 3. Grattis till att det gick att rädda din dator – underbart!! Tänkte fråga om vad det var för något -läsare för interna hårddiskar, är det något om man kan köpa eller hur får man tag på det. Har en dator där min sons första 6 månaders bilder ligger och vi har provat allt. Vore GULD om jag kunde få veta lite mer om denna mirakel manick!
  ps. Följer din blogg och du är en stor inspirationskälla – grym fotograf!!

  • hmm – vet inte vad den heter men jag tror vi säljer såna på scandinavian photo.. har semester nu så jag kan inte kolla – men om du ringer till Scp och ber å få prata med Kent och berättar
   att du vill köpa en sån läsare som jag använde för att rädda mina hårddiskar så kan han nog svara på det!

 4. Tack Jenny – då ska jag ringa till Scp!! Måste göra ALLT för att försöka rädda mina bilder på min sons första 6 månader i livet 🙂 Tack snälla för svaret!! Ha en härlig semester!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *