Mamiyan är här!

79 / 100

MAMIYAN

Idag har jag tålmodigt väntat utanför Götaplatsens fotobutik i en timme på min rulle… nejdå – spenderade tiden med att käka frukost å handla böcker så riktigt så illa var det väl inte men nästan. Tog några rutor med min nya analoga kamera för att se så att den fungerade – man vet ju aldrig riktigt när man köper nåt på Ebay begagnat men den ser ut att vara i nyskick och allt kom ut välexponerat.

Man kan väl helt säkert säga i alla fall att jag inte kommer ge mig på i fortsättningen att scanna filmen själv så det blir till att skicka bilderna till det riktigt grymma labbet jag blivit tipsad om Uk filmlab.

Här ser ni då mitt första alster…

MAMIYAN

Fotograf Jenny Blad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *