Måste visa fler!

76 / 100

Måste visa denna session

MÅSTE VISA
Var tvungen att visa dessa två med – denna session var ganska kort och ändå så har jag så många bilder att välja mellan att jag omöjligt kan klara av det. Dessa två har jag gjort en lite annorlunda redigering på då jag tyckte det passade bättre när det motljuset inte va med i bilden.

Fotograf Jenny Blad

7 comments

  1. Mmm, verkligen kreativ och fin redigering. Man kan undra lite hur originalet såg ut 🙂 Skönt när redigeringen så att säga stödjer innehållet snarare än dar iväg åt något annat håll!

  2. Hejsan!Tycker att du tar jättefina bilder!… Jag är en tjej som är sugen på at plugga till fotograf!Så jag tänkte bara ltie nyfiket kolla vilken väg du har gått med utbildningar/kontakter/annat?
    Eller om du har några tips?
    mvh
    //Emelie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *