Matilda & Daniel

_mg_8891
Lördagen den 22 var den snöigaste dagen på hela vintern om jag gissar rätt – Klass 2 varning var utfärdad över i stort sett hela nedre delen av Sverige i alla fall. Denna dag fick jag den stora äran att vara med på Matilda & Daniels fina bröllop. Vad gör väl lite snö? Bilen som bruden skulle åka med till salongen fick hon hjälpa till att få loss ur snövallarna på morgonen….
_mg_8249
Matilda och hennes tärnor spenderade sin morgon på Face på Kungshöjd. Väldigt mysigt ställe.
_mg_8407
Efter det blev det ilfart till Rådhuset i sista sekund där familjen väntade.
_mg_8415
Det var en kort men vacker vigsel och inte ett öga var torrt!
_mg_8785
Matilda och Daniel hade förväntat sig trist och grått Göteborgsväder men det blev ett äkta vinterbröllop – trots att det faktiskt inte var det dom hade beställt av vädergudarna.
_mg_8747
_mg_8869
_mg_8961
Matilda var en riktigt cool brud som inte hade något emot att lägga sig och posera i trappan trots alla åskådare som fanns i hotellobbyn!
_mg_8976
Festen hölls sen på Kvibergs kantin – konstigt nog var detta faktiskt första gången jag var där – trots att jag fotograferat på Kviberg så många gånger.
_mg_9020
_mg_9023
_mg_9031
_mg_9055
Då Kviberg tidigare varit en militäranläggning så skulle det självklart skjutas en salut för det vackra paret!
 _mg_9005
_mg_9300
Jag hoppas verkligen att ni fick en underbar kväll Matilda och Daniel och att ni har det varmt och skönt nu i Thailand!!

16 comments

  1. Vad fint du har fångat minnet av ett bröllop på en av de värsta snödagarna. Super snygga vinterbilder. Jenny du e bäst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *