Matilda och Daniel

72 / 100

Bröllop med Matilda och Daniel

Matilda Och Daniel
Lördagen den 22 var den snöigaste dagen på hela vintern om jag gissar rätt – Klass 2 varning var utfärdad över i stort sett hela nedre delen av Sverige i alla fall. Denna dag fick jag den stora äran att vara med på Matilda & Daniels fina bröllop. Vad gör väl lite snö? Bilen som bruden skulle åka med till salongen fick hon hjälpa till att få loss ur snövallarna på morgonen….

_mg_8249
Matilda och hennes tärnor spenderade sin morgon på Face på Kungshöjd. Väldigt mysigt ställe.
Bröllop med Matilda och Daniel
Efter det blev det ilfart till Rådhuset i sista sekund där familjen väntade.
_mg_8415
Det var en kort men vacker vigsel och inte ett öga var torrt!
Matilda och Daniel
Matilda och Daniel hade förväntat sig trist och grått Göteborgsväder men det blev ett äkta vinterbröllop – trots att det faktiskt inte var det dom hade beställt av vädergudarna.
_mg_8747
_mg_8869
_mg_8961
Matilda var en riktigt cool brud som inte hade något emot att lägga sig och posera i trappan trots alla åskådare som fanns i hotellobbyn!
_mg_8976
Festen hölls sen på Kvibergs kantin – konstigt nog var detta faktiskt första gången jag var där – trots att jag fotograferat på Kviberg så många gånger.
_mg_9020
_mg_9023
_mg_9031
_mg_9055
Då Kviberg tidigare varit en militäranläggning så skulle det självklart skjutas en salut för det vackra paret!
Bröllop
_mg_9300
Jag hoppas verkligen att ni fick en underbar kväll Matilda och Daniel och att ni har det varmt och skönt nu i Thailand!!

Fotograf Jenny Blad

16 comments

  1. Vad fint du har fångat minnet av ett bröllop på en av de värsta snödagarna. Super snygga vinterbilder. Jenny du e bäst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *