Min nya rosa bil!!!!

img_0038
Oj oj oj vad jag har väntat på min lilla bil – men nu är den här och den e såååå grymt härligt tjejig! Rosa stripes hade jag bestämt mig för och jag ville matcha dom med rosa fälgar. Att hitta rosa fälgar var inte det lättaste – i sverige verkar det inte finnas alls så jag fick beställa dom från utlandet. Men det va sååå värt det för jag är garanterat ensam om dem. Skönt att det va låsbultar med i paketet så ingen kan stjäla dom.
Detta inlägg tillägnar jag min kollega Anna Roström i stockholm som troligen kommer bli grön av avund! Den du Anna!!

11 comments

  1. NEEEEEEEEEEEEEJJJJJ va f-n (ursäkta språket), jag vill ha!!!!! Den är sjukt snygg!!! Min våta dröm, en rosa bil! Här har jag larvat runt med rosa motljusskydd och rosa kamerarem och så kommer du med det här!!! En annan talförd Anna är stum av beundran!!! Jenny, jag vill va dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *