Minns tillbaka – personligt

72 / 100

Personligt Minnen Kärlek

MINNS TILLBAKA - PERSONLIGT

Jag sitter i studion och inser att jag saknar honom trots att det bara var några timmar sen han gick till jobbet och vi har bott tillsammans i 1,5 år. Hittade denna gamla bild på honom som jag tog när jag var i 19 års åldern och vi var tillsammans första gången. Märkligt hur livet kan te sig. Jag kände redan då att han var rätt för mig och min självfrände. Skolan jag kommit in på i London började och vi skiljdes åt. Lite över ett år som långdistansförhållande var FÖR lång tid för oss – vi var ju så unga! Jag var förkrossad att det var över och vi skiljdes åt i 15 ÅR!!!

Det kanske inte är så konstigt att jag jämt hungrar efter hans sällskap! Jag älskar dig min vackra Dan!!

Fotograf Jenny Blad

1 comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *