NYTT PÅ HEMSIDAN – BOUDOIR OCH BOHOCHIC

71 / 100

Boudoir och Bohochic

Nu tycker jag att du ska gå in å spana på min hemsida en extra gång – det finns nämligen två nya kategorier. Den ena visar jag en mycket vacker tjej som gjort en morgongåva/boudoir fotografering hos mig. Kanske ska du också våga dig på en sådan? Det är otroligt bra för självförtroendet – den ultimata egoboosten – jag lovar. Oavsett om du ska gifta dig eller bara vill ha lite snygga bilder på dig själv så är detta verkligen en fotografering som jag rekommenderar. Här kan du kika in på hemsidan för hela fotograferingen: BOUDOIR

Boudoir
Boudoir


Nästa fotografering som ligger uppe nu är en modefotografering som jag gjorde på en strand ute på Särö. kika in under kategorien bohochic
LINDMODELS
HIRAM LAVIN
JACQUELINE BASMANJI
EMELIE FRÖJDENDAHL

Fotograf Jenny Blad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *