På kurs i macrofotografering!

82 / 100

På kurs i macrofotografering

På kurs i macrofotografering

Idag fick jag reda på att det var några avbokningar på macrokursen som gick på Scandinavian Photo ikväll så jag ringde upp min Dan å frågade om vi skulle gå! Det var superinspirerande och när vi åkte hem så stannade vi å sprang runt i rabatterna i grannskapet…. haha…. Ja ja – här är min favorit på en blomma och Dans favorit på en cykellykta!

Lägger även till min älskade förlovningsring från Asches som är tagen med Dans mobil som underlägg och min mobil ställd som ficklampa för extra ljus!

På kurs i macrofotografering!

Och en av mina favoriter som Dan tog på en blomma med!

På kurs i macrofotografering!

Fotograf Jenny Blad

1 comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *