Plåtning med Dkj.se

82 / 100

PLÅTNING MED DKJ.SE

Igår följde jag med min kompis Daniel på en av hans plåtningar. Han skulle plåta lite modell på Tjolöholms slott. Tyvärr blev vädret så dåligt så vi sökte skydd i Palmhuset i Göteborg. Det kommer komma lite behind the scenes när jag fixat med dom men här kommer två bilder på Jenny som jag snodde till mig i 2 minuter och tog några bilder.
PLÅTNING MED DKJ.SE

Fotograf Jenny Blad

2 comments

  1. Oj, vilket mjukt ljus men ändå med karaktär. Palmhuset o likn verkar vara rätt tacksamma mijöer. Tack för ett bra tips. Väldigt snygg match mellan henens klänningsbroderi och ögon/mun! Är också svag för den allvarliga minen med nedslagen blick. Inbjuder liksom betraktaren í en känsla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *