Reklamjobb i Alicante

77 / 100

Reklamjobb i Alicante

Reklamjobb i Alicante
Oj oj oj – det har hänt så mycket det senaste så att försöka blogga något har bara varit en omöjlighet. Min man fick för sig i slutet på förra året att han inte ville va med mig längre och det har så klart vart en stor sorg och jobbigt. Utöver det så har jag rest och flyttat en massa och sen blivit anlitad till ett jobb i Spanien. Min otroligt trevliga och duktiga kollega Carolin på omelett foto ville ha med mig som ljuskonsult och assistent på ett stort reklamjobb som hon fått. Här är superdupergänget som jag hängde med i Benidorm och Alicante i Spanien. I mitten sitter Carolin och på sidorna sitter Dan och Katja från reklamfirman Dragster.
img_7883
Hmm… hon ser arbetsam ut den där Jenny…. Tja vad kan ja säga efter att slita upp och ner med bouncrar och stativ och min ranger ett gäng gånger per dag så blir man lite uttröttad. Jag hade dessutom vart magsjuk och därför svält mig i Indien så mina krafter hade nog inte hunnit återhämta sig riktigt, men det råder väl ingen tvekan om att vi hade väldigt kul i alla fall?
Sådär nu har ja berättat vad som har hänt mig och jag hoppas att mina kunder som har fått vänta förstår varför. Ingen har klagat – för jag har ju så himla snälla å underbara kunder men man har ju ändå dåligt samvete!

Fotograf Jenny Blad

6 comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *