Sneak peek – Anna-Karin & Emanuels bröllop

Sneak peek - Anna-Karin & Emanuels bröllop

Oj – har det redan gått en vecka sedan A-K och Emanuel gifte sig på vackra Thorskogs slott? Det känns som det va i helgen! Emanuel kontaktade mig innan min semester och berättade att dom inte tänkt ha en professionel fotograf på sitt bröllop från början men att dom tänkt om och ville att jag skulle fotografera dem! Jag hoppas att dom känner att det var rätt val – vad tror ni? Jag och Dan hade i alla fall en jättekul stund med detta härliga par. Emanuel med “the million dollar smile” som Dan sa när han hade träffat honom. Ja jag tyckte det stämde – ett sånt där smile som bara lyser upp ett helt rum hade Emanuel och A-Ks härliga glada personlighet gjorde mitt jobb lätt! Jag har några fler “högflygande” planer för detta par – vi får se om det kan bli något av med det!

A-K o Emanuel – jag hoppas att ni har det underbart på bröllopsresan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *