ARTIST SOPHIA TAKO

Artist och sångerska Sophita Tako

Kanske har du sett henne i programmet idol på tv. Wow vilken fantastisk artist och talang hon är vackra Sophia. Hon kontaktade mig för att få lite bilder till hennes kommande hemsida. Söker du en begåvad sångerska till ditt bröllop så är Sophia tjejen. Här kan du kontakta Sophia Det var en riktig fröjd att fotografera Sophia. Hon kändes helt naturlig framför kameran och det blev många bilder under vår session. Jag tror jag har lyssnat på varenda låt i Sophias youtubekanal. Gå du in och gör det med. Jag länkar till en av favoriterna nedan!
artist sophia tako idol 2014

Jag skulle helt klart anlita henne som solist!
Styling har Sophia själv gjort – makeup av Makeup store

1 comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *