Vackra Tuvalu

83 / 100

Vackra Tuvalu

Jag blev kontaktad om att plåta Tuvalu av stylisten Caroline Lobell och det var klart att jag ville. Jag fotade Tuvalu när hon var 13 innan hon börjat sin karriär som modell. Du kan ha sett henne i tidningen Period Zine bland annat!

Upplägget var klassiska fashionbilder. Min studio fick bekänna färg men jag fick till slut ljuset som jag ville trots att jag egentligen kanske behövt lite mer takhöjd. Man får vara kreativ när utrymmet inte räcker till.

Caroline valde i detta fall en svagt kritstrecksrandig kostym. Sjukt snyggt! Jag plockade fram min nya kärlek. Min älskade Phase one. Häromdagen gick jag en kurs i Capture one – programvaran som man använder till kameran Jag fick användning för en del jag lärde mig på denna plåtning. Dock så måste jag säga att filerna rätt ur kameran blir så sjukt snygga så det är inte mycket som måste göras.

Jag har ljussatt med en enda ljuskälla.  Det fick bli en stor octabox snett ovanför Tuvalus huvud – bakgrunden är ljusgrå så ljuset föll av väldigt bra då jag ville ha en ganska mörk bakgrund på bilderna.

modefoto tuvalu studio modefoto tuvalu studio modefoto tuvalu studio

Stylist: Caroline Lobell

Modell: Tuvalu Dahlberg

Fotograf Jenny Blad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *