Vår vackra skärgård…Och mystiken.

Hej och Trevlig Förmiddag mina väldoftande kanelsnäckor! jaha då.. ni vet vem det är som skriver.. MEN för att inte skapa förvirring är det bäst att jag hjälper er en smula på traven :Anna.
Sitter och tittar på denna fantastiska bild.. och VIPPS! förflyttas jag till en ljummen sommarkväll… det luktar hav… det luktar grill.. och aningens manet ( Mindre gött men ändå).
Jag hör skratt…jag hör vågskvalp… Jag hör en galen Insekt skrika i fjärran (Måsen) jädrar va gött det är.. det är inte för varmt.. det är inte för kallt.. det är alldeles lagom!
En sak som är sjukt göttigt en sommar kväll är att sitta och mumsa skaldjur!!! Räkor…krabbeklor…kräftor… INTE Ostron… så kan jag likaväl slicka på en manet…eller en brygga.. Alternativt betala en polare som pillar ut en kråka och sen bötfäller mig på 1000 spänn! Ja.. lite magstarkt kanske men det är väl ändå samma konsistens OCH samma prisklass.
Nu kommer vi till den svåra nöten att knäcka!!!!
VARFÖR… luktar det Räka.. alternativt kräfta när man kissar efter en skaldjurafton!?
JA! det är det är ett sjukt stort huvudbry.. och JA den tanken slår mig varenda gång!! Blir lika förbryllad varje gång!
 
Så gött….men ändå så himla Mystiskt…Lite som Enhörningen.
Puss Puss.
 
 
Vår vackra skärgård...Och mystiken.

4 comments

  1. Frågade min kära allvetande make om det en gång. Inte för att något från mina nedre regioner någonsin har luktat skaldjur utan för att jag..hade läst det.. Typ.
    Han visste varför. Jag minns inte varför. Fan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *