Vernissagen blev succé!

78 / 100

Vernissagen är nu över

och det va sjuttanimej nåt i hästväg. Massor av besökare vällde in och jag hade i slutet av kvällen ont i käkarna av att ha smajlat så mycket! Mycket märklig känsla att få sååå mycket uppmärksamhet på en gång. Det är dock inte kört att se utställningen ändå – den fortsättet i en månad inne i butiken på Scandinavian Photo. Utställningslokalen är mindre där så jag kommer nog inte få plats med alla bilder så det blir att sålla! 🙂

Jag vill ju såklart tacka alla som gjorde denna utställning möjlig – alla modeller – alla designers – alla makeupartister å agenturer. Tack tack tack.

Ett särskilt tack vill jag rikta till Stellan som hjälpte mig med att fixa eventet. Han kontaktade tidningar mm och hjälpte mig med upplägg. Så vill du ha tag på en riktigt duktig eventfixare så kan jag rekommendera honom. Du hittar honom på facebook här: STELLAN

Här kommer lite bilder som min vän Wiwi tog på min utställning… själv tog jag inte en enda bild!! 😉

Vernissagen är nu över

 

Fotograf Jenny Blad

1 comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *