Vilken klippa – det lönar sig att vara snäll!!!!

I några omgångar har chefen på tidningen  Fighter Magazine varit inne och handlat prylar av mig på deltidsjobb på Scandinavian Photo. Andreas som han heter är en sån där kille som jag sprungit på mycket på uteställen när jag va yngre och vi är med andra ord bekanta sen tidigare. Vid ett tillfälle när vi inte hade en blixt inne på jobbet som han behövde handla akut så lånade jag ut min och som tack gjorde Andreas något som var så otroligt värdefullt för mig som inte ens kan jämföras med att låna ut blixtar.
Han satte sig och skrev om texten till min hemsida!!!!! Wow vilken klippa. Min hemsida är amerikansk och att skriva bokstaven å fungerar inte så jag har haft text som sett helt knasig ut. Andreas vände och vred på mina ordval så att bokstaven å aldrig behövde användas! Jag är så glad och tacksam för detta! Massa tack till dig Andreas – du är bäst!!!
Andreas tidning: www.fightermag.se/

1 comment

  1. Karma lagen du vet…man får alltid igen det man ger ut oavsett vad det är! Visst lönar det sig att vara snäll!
    Trevlig semester! Du kommer att älska Frankrike, ja Amsterdam också, underbar stad!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *