Anna & Martins halvhemliga bröllop den 10 juli

_mg_1464
När Anna ringde mig några dagar innan bröllopet och frågade mig om hur vi skulle göra om det blev regn så föreslog jag en övergiven lagerlokal som jag kände till. -Oh coolt sa Anna – då kör vi där oavsett om det regnar eller är sol tycker jag! Åh så fick det bli. Det var en skrämmande stunds fotografering till en början då arbetare höll på å SPRÄNGA i området runt omkring. Jag hoppade till varje gång och hoppades på att det som brudgummen och marshalken lovade mig stämde…. nnneeeeej då Jenny ingen fara – då hade det varit sprängladdningar här inne och området hade varit avspärrat…… Ja jag kommer då minnas denna plåtning länge!!!
_mg_1381
_mg_1412y
Anna hade roooosa skor! Såååå snyggt tycker jag!
_mg_1520
_mg_1695
En fin liten privat vigsel var det i Kungälvs rådhus!
_mg_1668
Grattis på er – jag hoppas ni hade en fortsatt fin dag!

2 comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *